Qvennes Skog & Maskin AB

  Specialist på Flak & Skogsvagnar
I Syd & Mellan Sverige 

TB1300 Våra storsäljare ElVinsch vagn

Smidig och prisvärd skogsvagn
Vår storsäljare! Robust, enkel och smidig timmervagn för all typ av körning. Avesta-Vagnens superlättklättrande boggi och teleskopisk dragstång. Grind och främre banke är fritt flyttbar

Pris från 14900kr

Fv900 en riktigt omtyckt budget tippvagn för El vinsch


Robust flakkärra för transport av grus, trädgårdsavfall mm. Flaksidor och lämmar av plåt samt botten av flakplyfa. Tippas snabbt och lätt med vajer från vinsch monterad bak på fyrhjulingen även om flaket är fullt med grus

Pris från 18500kr

Fv1400 Proffs tippvagnen med Elhydraulisk tippning


En mycket robust boggievagn med elhydraulisk tippning. Används för daglig transport av grus mm med främst ATV. På grund av sin kraftiga konstruktion och driftsäkerhet har den blivit en favorit inom bland annat kommun och parkförvaltning.

Pris från 34500kr

FV400-
Enkelaxlade flakvagnar med tipp

Robust flakkärra för transport av grus, trädgårdsavfall mm. Flaksidor och lämmar i plåt samt botten av flakplyfa.
FV700-
Enkelaxlade flakvagnar med tipp

Robust flakkärra för transport av grus, trädgårdsavfall mm. Flaksidor och lämmar i plåt samt botten av flakplyfa.
KV1300-Kombivagn Flak / Ved / Timmer
Flakvagn och timmervagn i ett! Robust timmervagnschassie från TB1300 klätt med plåt och försett med avtagbara lämmar fram och bak. Teleskopisk dragbom.
FV1000 Älgvagnen
Självbärande flak av durkaluminium samt galvat chassie av stålprofiler ger tillsammans en mycket stark vagn med låg vikt. Fäll- och avtagbar bakläm. Flaket av durkaluminium är lätt att rengöra vilket gör vagnen perfekt för transporter i samband med jakt mm.

FV1000B Älgvagnen "BIGFOOT"


FV1000B är 6cm högre än den vanliga älgvagnen och den har längre boggilådor och större hjul ”Bear Claw 25x12,5-12” Detta för att få en ännu bättre framkomlighet i terräng. Lämpar sig väl ihop med bandsats på hjulingen. Populär hos Räddningstjänst.

TB1300- Utan krantorn

Smidig och prisvärd skogsvagn
Robust, enkel och smidig timmervagn för all typ av körning. Avesta-Vagnens superlättklättrande boggi och teleskopisk dragstång. Grind och främre banke är fritt flyttbar.